Protero De Process Specialist De nieuwsbrief Neem contact op Tegelwijsheid
Progress in process
Is een blijvende verandering, verbetering of flexibilisering binnen uw bedrijf noodzakelijk? Protero staat u graag met raad en daad terzijde. Geen lijvige rapporten vol 'magische modellen' maar 'hands-on' hulp in het bedrijfsproces. toegespitst op de geledingen van uw bedrijf.

Ons devies: niet afwachten, maar op eigen kracht kansen scheppen.
Daar hebben wij ruimschoots ervaring mee. Protero is de optelsom van meer dan 20 jaar praktische ervaring op het gebied van industrie- en organisatorische processen. We spreken uw bedrijfstaal, maar ook die van de markt.

Ons doel: ervoor te zorgen dat ook uw bedrijf haar kansen en mogelijkheden ten volle exploiteert.

De oprichter van Protero Jan Geerkens werd geboren op 29 januari 1959. Na een opleiding aan de HTS te Heerlen richting Natuurkunde, volgde hij aan de TH te Enschede de studie Bedrijfskunde. Hij heeft daarna diverse leidinggevende functies binnen operations in het bedrijfsleven vervuld. Zijn ervaringen heeft hij bij zowel kleine als grote nationale en internationale organisaties opgedaan.

Het invoeren binnen de betreffende organisaties van nieuwe tools voor het management heeft altijd zijn belangstelling gehad.
Tijdens het uitvoeren van de diverse veranderingen merkte hij dat er behalve de werkprocessen vaak te weinig aandacht werd besteed aan de medewerkers die uiteindelijke met de nieuwe methoden moesten werken.

Dit laatste was reden voor hem om zich via studies aan bij het Europees Instituut en de Open Universiteit te verdiepen in de menselijke kant van organisaties. Het samengaan van zowel de structurele als de menselijke kant van organiseren helpt u bij het wijzigen van uw organisatie.

Meer weten? Neem dan contact op!

Zorg dat ook uw

bedrijf haar kansen

en mogelijkheden ten

volle exploiteert.